7 juli 2022

Overstappen Bedrijven

De goedkoopste

Wilt u niet langer teveel betalen voor uw gas- en elektriciteitsrekening? U kunt dan overstappen naar een andere leverancier die een goedkopere aanbieding heeft, een eenmalige korting geeft of een leuk cadeautje. U moet dat dan wel regelmatig doen (ieder jaar) om steeds de laagste prijs te krijgen. Een goede vergelijkingssite voor scherpe tarieven voor gas en licht is gaslicht.com. Daar vindt u alle (groene) aanbieders met hun actuele tarieven.

De groenste: Het Wierdense zonnepark De Groene Weuste

Heeft u geen behoefte aan regelmatig overstappen dan kunt u ook bij De Groene Weuste terecht. Dan krijgt u Wierdense stroom voor een speciaal tarief (mits uw bedrijf in de gemeente Wierden is gevestigd) via leverancier Energie VanOns.

Onze stichting wil het gebruik van duurzame energie bevorderen en inwoners van de gemeente Wierden mee laten profiteren van ons zonnepark. Daarom geven wij hen een welkomstkorting.

ZZP’ers en MKB met een kleine aansluiting (tot 3 x 80 A) ontvangen van ons 250 euro als u een contract afsluit, ook als u alleen elektriciteit afneemt, ook bij een variabel contract. De welkomstkorting wordt uitbetaald door onze stichting bij de eindafrekening (na een jaar klant te zijn geweest). Dit is dezelfde regeling als voor particulieren.

Als de bedrijfsresultaten van De Groene Weuste het toelaten willen wij trouwe klanten belonen met een korting van 100 euro per jaar. 

Deze twee kortingen worden niet zichtbaar in het maandbedrag bij het overstappen en worden door de stichting rechtstreeks aan u overgemaakt na afloop van het jaar.

Ziet u er tegenop om over te stappen? Dat is nergens voor nodig. Met een paar muisklikken is het geregeld. En als het nodig is helpen we u erbij.

Contracten voor grootgebruik aansluitingen

Bent u grootgebruiker, dan gaat u naar de website van Energie van Ons, naar Groot Zakelijk. Daar vraagt u een offerte aan, met de vermelding op de vraag welke coöperatie betrokken is ‘Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter’. Als u dit invult en klant wordt ontvangt u ook bovengenoemde overstapkorting.

Terugleveren

Als u meer stroom teruglevert aan het net dan u gebruikt wordt eerst gesaldeerd en het overige afgerekend voor hetzelfde tarief als wat u betaalt bij afname van stroom (afgezien van Energiebelasting en Opslag Duurzame Energie).

change-948024_1280