Zonnepark Weuste-Noord

Zoals u waarschijnlijk al weet, zijn wij als Stichting bezig om een zonnepark in Wierden, Weuste-Noord te realiseren. Op dit terrein staat het gepland.

Om een idee te krijgen van hoe een zonnepark er uit moet komen te zien, hebben wij hieronder een filmpje voor u geplaatst. Hierin wordt laten zien dat er in Hengelo (GLD) een zonnepark is gerealiseerd.

 

SONY DSC

SONY DSC

Zonnepark Weuste-Noord

logo zonnepark

Zonnepark ‘De Groene Weuste’ in Wierden.

money-1017463
Op 4,5 hectare in Weuste Noord komen 13.440 zonnepanelen. Die gaan groene stroom opwekken voor  1.100 huishoudens.

Als inwoner van de gemeente Wierden kunt u profiteren van ons zonnepark. Dat kan door met korting onze zonnestroom te kopen.U kunt ook financieel participeren door ons geld te lenen. U ontvangt dan een aantrekkelijke vaste rentevergoeding.U kunt al deelnemen vanaf 450 euro.Voor uw (klein)kinderen hebben we een speciale aanbieding!
Op de website van het zonnepark kunt hier alles over lezen.Op dit veld komt onder de zonnepanelen gras. Niet zomaar gras, maar van een speciale kwaliteit om paardenhooi van te maken. Omdat dit een experiment is (wil er onder zonnepanelen wel gras groeien, en droogt het tot goed hooi), hebben we meegedaan aan de Energiepitch van Natuur en Milieu Overijssel. En de eerste prijs gewonnen! Bekijk hieronder het filmpje van de Energie Pitch!

Dit bericht is geplaatst in . Bookmark de link .