16 september 2016

Overstappen

Overstappen

De goedkoopste

Wilt u niet langer teveel betalen voor uw gas- en elektriciteitsrekening? U kunt dan overstappen naar een andere leverancier die een goedkopere aanbieding heeft, een eenmalige korting geeft of een leuk cadeautje. U moet dat dan wel regelmatig doen (ieder jaar) om steeds de laagste prijs te krijgen. Een goede vergelijkingssite voor scherpe tarieven voor gas en licht is gaslicht.com. Daar vindt u alle (groene) aanbieders met hun actuele tarieven.

De groenste: Het Wierdense zonnepark De Groene Weuste

Heeft u geen behoefte aan regelmatig overstappen dan kunt u ook bij De Groene Weuste terecht. Dan krijgt u Wierdense stroom voor een speciaal tarief (mits u in de gemeente Wierden woont) via leverancier Energie VanOns.

Onze stichting wil het gebruik van duurzame energie bevorderen en inwoners van de gemeente Wierden mee laten profiteren van ons zonnepark. Daarom geven wij hen een welkomstkorting.

U ontvang van ons 250 euro als u een contract voor een jaar afsluit, ook als u alleen elektriciteit afneemt.  De welkomstkorting wordt uitbetaald door onze stichting bij de eindafrekening.

Als de bedrijfsresultaten van De Groene Weuste het toelaten willen wij trouwe klanten belonen met een korting van 100 euro per jaar. 

Deze twee kortingen worden niet zichtbaar in het maandbedrag bij het overstappen en worden door de stichting rechtstreeks aan u overgemaakt na afloop van het jaar.

Extra korting van 1 november 2021 tot 1 februari 2022

Als u in deze periode overstapt kunt u nog profiteren van een actietarief van Energie VanOns.

Gemiddeld komt dit neer op 35 euro voor een jaarcontact. Dit bedrag wordt verwerkt in uw maandbedrag bij het overstappen.

Ziet u er tegenop om over te stappen? Dat is nergens voor nodig. Met een paar muisklikken is het geregeld. En als het nodig is helpen we u erbij.

change-948024_1280