16 september 2016

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Wist u dat zonnepanelen rendabel zijn, ook zonder subsidie?

solarpark-1288842_1280

De terugverdientijd is tussen de 4 en 8 jaar, afhankelijk van uw situatie. Ook op daken die niet op het zuiden zijn gericht zijn zonnepanelen rendabel.

  • u draagt bij aan een schoner milieu
  • uw spaargeld brengt veel meer op dan op de bank
  • u krijgt de BTW terug
  • u kunt tegen een laag tarief een energiebespaarlening afsluiten
  • u verlaagt direct uw energierekening
  • uw huis krijgt een beter energielabel

Als u meer opwekt dan u zelf gebruikt krijgt u bijvoorbeeld bij leverancier Energie VanOns een goede prijs. Als u klant wordt van Energie VanOns via het zonnepark De Groene Weuste in Wierden krijgt u bovendien een mooie welkomstkorting (mits u in de gemeente Wierden woont).

Offertes liggen die soms ver uit elkaar. Niet alleen prijzen, maar ook de kwaliteit. De energiecoaches van de Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter kunnen u helpen de offertes te vergelijken. Maak hiervoor een afspraak met een energiecoach.

De energiecoaches van de Stichting kunnen ook namens u enkele offertes vragen bij lokale installateurs. De coach komt dan bij u langs om uw situatie te bekijken (ligging van het dak, elektriciteitsgebruik, besparingsmogelijkheden). Op grond van uw wensen zoeken we een geschikte lokale installateur. De Stichting werkt hiervoor samen met lokale vakbedrijven. Hiermee bent u verzekerd van een goede service en steunen we de lokale economie.

Wilt u weten of uw woning geschikt is voor zonnepanelen? Ga naar de website Zonnekaart en vul uw adres in!

Benieuwd naar de productie van zonne-energie van zonnepark De Groene Weuste?