Je bekijkt nu 4 februari: bewonersavond duurzame warmte gemeente Wierden

4 februari: bewonersavond duurzame warmte gemeente Wierden

Op 4 februari a.s. organiseert de gemeente Wierden een digitale bewonersavond. Inwoners worden geïnformeerd en kunnen al hun vragen stellen over de toekomst van duurzame warmte. Want in 2050 gebruiken we geen aardgas meer om onze woningen te verwarmen. Dat betekent dat er veel te doen staat. Daarom is het belangrijk dat inwoners weten wat de komende jaren op hun af komt. En de gemeente wil graag inbreng hebben van inwoners om haar warmteplan te maken om samen de stap te maken naar aardgasvrij.

Verschillende gasten worden in de uitzending geïnterviewd door een presentator en kijkersvragen worden zoveel mogelijk beantwoord. Op deze pagina lees je meer over het programma van de avond, over hoe je je aan kunt melden en over hoe Zoom werkt.

VRAGEN STELLEN IN DE UITZENDING

Je kunt je vraag stellen of ideeën doorgeven via duurzaam@wierden.nl. Tijdens de uitzending worden de binnengekomen vragen zoveel mogelijk live beantwoord. Antwoord op vragen die niet beantwoord kunnen worden in verband met de tijd, zullen later te vinden zijn bij de veelgestelde vragen op de website.

AANMELDEN

Inwoners kunnen via Zoom de bewonersavond volgen. Vooraf aanmelden is nodig en kan hier. Na aanmelding ontvang je een link om het webinar te volgen.