Je bekijkt nu Hoe concurrerend is Wierdense groene stroom

Hoe concurrerend is Wierdense groene stroom

De tarieven van de meeste groene energieleveranciers liggen dicht bij elkaar. Sommige bieden ook een welkomstpremie als u daar klant wordt via een vergelijkingssite. Dit zijn momentopnames. Op dit moment bieden een paar leveranciers een hogere welkomstkorting. Daar bent u het eerste jaar wat goedkoper mee uit. Na dat jaar bent u dan weer duurder uit.

Trouwe klanten gaan we belonen met een jaarlijkse korting van 75 euro.

Wij bieden op dit moment een zeer aantrekkelijke welkomstpremie, maar willen vooral ook trouwe klanten belonen. De tarieven van Energie vanOns zijn dan een van de laagste en u ontvangt dan ook nog 75 euro van de stichting.

Stapt u elk jaar over naar de goedkoopste grijze energieleverancier? Daar kunnen en willen we niet mee concurreren.

De stroom van Energie VanOns is meer dan ‘gewone’ groene stroom. De energie uit zon en wind wordt lokaal opgewekt door al ruim 100 energiecoöperaties in Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Bij Energie VanOns zijn de coöperaties de baas over hun eigen stroom én over Energie VanOns. De winst die we samen maken, gaat terug naar de regio. Hoe de coöperaties hiermee hun buurt, dorp of streek mooier en duurzamer maken, besluiten ze helemaal zelf.

Duizenden mensen en bedrijven wonen en werken met onze groene stroom van Nederlandse bodem. Al meerdere jaren op een rij krijgt deze stroom een dikke 10 van de consumentenbond. En het gas? Dat is natuurlijk CO2- gecompenseerd met gecertificeerde investeringen in groene projecten.