Je bekijkt nu Kom jij ons team versterken?  

Kom jij ons team versterken?  

Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter zoekt nieuwe vrijwilligers die zich willen inzetten als Energiecoach of Energieadviseur
Wj willen de duurzaamheid in onze gemeente bevorderen. Daarom geven vrijwilligers van ons Energieloket voorlichting aan inwoners over het verduurzamen van hun woning.
Met de stijgende energieprijzen krijgen we steeds meer vragen over isolatie, warmtepompen en de energierekening. We willen inwoners actief benaderen om hun hierbij behulpzaam te zijn. Zo heeft het Energieloket wekelijks spreekuur (elke woensdag van 16.00 tot 18.00 uur), maken we gratis warmtescans en bezoeken we mensen thuis voor een advies op maat.
Wij willen ons team graag uitbreiden met enkele vrijwilligers.
Vind je het leuk om bij mensen thuis te komen en hen te helpen met bespaartips en het verlagen van de energiekosten? Dan ben jij misschien onze nieuwe Energiecoach.
Sommige huiseigenaren willen investeren in zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp. Om hen te kunnen adviseren is meer kennis vereist. Hiervoor zoeken we een Energieadviseur die advies op maat kan geven.
Wat wij vragen is:
Een plezierige collega met hart voor de duurzame opgave waar we voor staan. Goede sociale vaardigheden zijn belangrijk. Technische kennis is een pré, maar niet noodzakelijk. Onze vrijwilligers dragen hun kennis over en je leert samen met hen in de praktijk.
Wat wij bieden is:
Een enthousiaste club mensen en de voldoening om iets te kunnen betekenen voor een ander.
Een interne cursus en begeleiding in de praktijk.
Onkosten en uren kunnen worden vergoed.
Als je belangstelling hebt, kun je een mail sturen met motivatie, ervaring en beschikbaarheid  naar duurzaamwierdenenter@gmail.com of bellen met Wil Jacobs tel 06-57528227.