Je bekijkt nu Nieuw bestuurslid Rogier Dekker

Nieuw bestuurslid Rogier Dekker

Ik ben Rogier, 27 jaar oud en studeer Bedrijfskunde.
Hier heb ik veel geleerd over de bestuurlijke moeilijkheden die komen kijken bij de energietransitie, maar ook desastreuze neveneffecten van klimaatverandering.
In mijn eentje hier wat aan doen is een onbegonnen zaak, dus toen ik de stichting leerde kennen via een onderzoek was ik heel blij. Hoe mooi is het namelijk dat een burgerinitiatief bestaat in Wierden dat een eigen zonnepark heeft gebouwd van en voor de gemeenschap? Maar wat voor mij nog belangrijker is, is het helpen van de verduurzaming van de gemeente door acties en/of informeren. Via de stichting kan ik daar aan bijdragen door na te denken en te helpen met het verduurzamen van Wierden en misschien wel als voorbeeldgemeente voor andere delen van Nederland of gewoon een prettige gemeente waarin iedereen  gebruik kan maken van de voordelen van duurzaamheid, nu en nog ver in de toekomst.