Je bekijkt nu Overstappen naar Energie vanOns wordt extra aantrekkelijk

Overstappen naar Energie vanOns wordt extra aantrekkelijk

De stroom van ons zonnepark verkopen wij aan energiebedrijf Energie vanOns
Via onze website kunt u daar klant worden. De tarieven van Energie vanOns zijn concurrerend. Op de vergelijkingssite gaslicht.com staat
Energie vanOns  momenteel bij de 10 goedkoopste energieleveranciers.
Als u als inwoner van Wierden klant wordt van Energie vanOns ontvangt u van onze stichting een welkomstkorting van 250 euro na afloop van een jaarcontract. Zo kunt u meeprofiteren van de opbrengst van het zonnepark en de energierekening verlagen.
Als u in de periode van 1 november tot 1 februari 2022 via onze stichting klant wordt van Energie vanOns komt u ook nog in aanmerking voor een actietarief. Gemiddeld levert dit nog een korting op van 35 euro voor een jaarcontract.
De komende tijd gaan we hier meer bekendheid aan geven.
Wij weten niet hoe de energieprijzen en de energietarieven zich gaan ontwikkelen en kunnen u dan ook niet adviseren wat een goed moment is om over te stappen. Algemeen wordt wel verwacht dat de energieprijzen voorlopig blijven stijgen.
Voor de welkomstkortingen van 250 euro hebben we een budget gereserveerd. Hier geldt dus op = op. Dit bedrag wordt niet verwerkt in het maandbedrag wat u op de website te zien krijgt. U moet dit dus zelf van het totaalbedrag aftrekken om te vergelijken.