Je bekijkt nu Schenk uw (klein)kind zonnepanelen met 3% rente

Schenk uw (klein)kind zonnepanelen met 3% rente

Wij starten een nieuwe actie. We willen jongeren meer bewust maken van de klimaatverandering en hoe we Wierden duurzamer kunnen maken.

Daarom bieden we ouders en grootouders de mogelijkheid om hun (klein)kinderen te laten participeren in zonnepark De Groene Weuste. Aanleiding is de uitbreiding van het zonnepark dat we dit voorjaar willen realiseren.

Deelnemen kan al met een inleg van 250 euro. Hiermee verkrijgt het kind een participatie van 1 zonnepaneel. De maximale participatie is 20 zonnepanelen, waarvoor 5.000 euro moet worden ingelegd.

Kinderen kunnen deelnemen vanaf het moment dat ze acht jaar zijn.

Wat een leuk verjaardagscadeau!

Lees hier meer

Over het ingelegde bedrag geeft de stichting 3% rente over rente. Ook geven we een bonus als we een zonnige zomer hebben gehad waarin het park veel stroom heeft opgewekt. Als het kind achttien jaar is komt het kapitaal vrij.

Om de betrokkenheid van uw (klein)kind te vergroten ontvangt het elk jaar een opgave van de opgewekte stroom en de eventuele bonus na een zonnige zomer.

Wij zorgen voor een certificaat van deelname.

Als u belangstelling heeft kunt u dit nu al vrijblijvend kenbaar maken op www….

Wij willen maximaal 50.000 euro ophalen. Hoewel we de uitbreiding via de bank goedkoper kunnen financieren, willen we jongeren toch een mooi product aanbieden met een aantrekkelijk rendement.

Als er voor meer dan 50.000 euro is ingetekend, worden de grootste participaties afgetopt. We willen namelijk zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid bieden om deel te nemen.

Binnenkort maken we meer bekend over de voorwaarden.