Je bekijkt nu Werkgroep voor zonnepark Wierdensche Aa gaat van start

Werkgroep voor zonnepark Wierdensche Aa gaat van start

Op dinsdag 15 december 2020 gingen Pure Energie en onze stichting tijdens een digitale informatieavond in gesprek met direct-omwonenden over de ontwikkeling van het zonnepark Wierdensche Aa aan de Beverdamsweg in Wierden.
Tijdens deze eerste informatieavond namen wij de deelnemers mee in het idee, de stand van zaken en de manier waarop de omgeving van het zonnepark betrokken wordt bij de verdere uitwerking van het plan. Ook gingen we verder in op de mogelijkheden voor financiële deelname. Na afloop van de presentatie stelden de aanwezigen veel vragen over de landschappelijke inpassing van het zonnepark en de mogelijkheden voor financiële participatie.
Omwonenden worden in de gelegenheid gesteld om het plan in een werkgroep verder uit te werken.
Er hebben zich 8 bewoners aangemeld om mee te denken in de werkroep die 25 Januari voor het eerst bijeen komt. In deze bijeenkomst wordt gesproken over de landschappelijke inpassing. Om  aandacht te geven de biodiversiteit is ook een vertegenwoordiger van Natuur en Milieu uitgenodigd.
Lees voor het volledige verslag van de informatiebijeenkomst de link 20201215-Verslag-digitale-bijeenkomst-ZP-Wierdensche-Aa-DEF